Would You Rather-Anime Edition!

Happy Monday my pandas!

I just wanted to make a fun little post for today! I thought an anime edition of “Would You Rather” would be perfect. I am also going to challenge some fellow anime bloggers to do this tag as well!

So I am tagging @andrealinia, @karandi, @TPAB~, @D, @Yukinocake, @Izanaginookami, @LynLyn, and @OG-Man.

This is pretty much for shits and giggles, but I thought maybe you guys would like to join in on the festivities. It isn’t often that I tag other anime bloggers. I wanted to share the wuvs with you all! LET ME LOVE YOU!


1. Would you rather be able to go Super Saiyan or…

be able to catch real Pokemon?

Answer: Catch real Pokemon for sure! Gotta love dem Pokemon’s. ❤


2. Who would you rather have as your body guard?

Spike from Cowboy Bebop or…

Spike

Vash the Stampede from Trigun?

Vash

Answer: Spike from Cowboy Bebop of course! 


3. You are suddenly gifted with super strenght. Who would you rather fight?

Vegeta from Dragonball or…

Vegeta 2

Saitama from One Punch Man?

Saitama bad ass

Answer: Probably Saitama even though he wouldn’t take the fight seriously. 


4. Would you rather wear Senketsu or…

Senketsu

Junketsu?

Junketsu

Answer: I’ll go with Senketsu! :3


5. Which video game world would you rather live in?

Sword Art Online or…

Asuna Fan art

No Game No Life?

Shiro no game

Answer: No Game No Life is tempting…but I am gonna have to go with Sword Art Online as long as I can be in Alfheim! 


6. Would you rather be the “yandere” or…

kill the “yandere?”

Answer: I would definitely be the “yandere.” I mean…you gotta take your aggression out sometimes 😉 


7. Would you rather go through horrible trauma in an anime (e.x. like Another) or…

Mei

die heroically in an anime?

Kamina

Answer: Die heroically. Who the hell wants to go through torture or trauma? Not me my friends!


8. Would you rather have the Death Note for 2 hours or…

death note notebook

super/magic powers for 24 hours?

rolling girls power

Answer: I would probably get more done with super/magical powers than the death note. Yeah…I’m gonna go with that. 


9. Would you rather be able to transform into an animal or…

Fruits basket 2

Be an animal spirit of your choice?

Tomoe art

Answer: This one is super tough! It would be amazing to be both of these but I think I am going to have to go with be an animal spirit of my choice.


10. Last but not least! Would you rather watch all the future anime being made/created but not be able to see past anime or…

Beatless future

only watch anime that was already created without being able to watch new anime?

Tenchi

Answer: I would probably have to choose to watch future anime only. At least all the ones you watch would be considered “old” anime after that. 


If you do decided to do this tag then feel free to change up the questions! I went with ones that I thought would be more interesting. I tried to stay away from “yes” or “no” questions as they seem pretty boring. I love the “would you rather” questions that make you think/ones you have to put more thought into. As always thank you for joining me on this journey! I hope everyone has a great 4th of July if you are in the U.S.! Remember to stay safe and have lots of fun!


Disclaimer: All imagery and photos come from searching for them on the internet. I have no claim or right to them.

 

 

Posted In:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.